Rabas seminára
10. oktober, 09:00 til 11. oktober, 16:00

Vuoiŋŋalaš Vierut / Åndelige tradisjoner og kulturelle praksiser

rabas_seminara_vuoinnalas_vierut

rabas_seminara_vuoinnalas_vierut

Koreograf Elle Sofe Henriksen arrengerer sammen med Samisk høgskole åpent seminar om åndelige tradisjoner og kulturelle praksiser 10. og 11. oktober 2017, på Diehtosiida i Kautokeino.

Velkommen til seminar 10-11 oktober på Diehtosiida i Kautokeino. Tema er åndelige tradisjoner og praksiser. Forelesere er forskere og andre med bakgrunn i tradisjonell kunnskap. Temaer er blant annet helbredelse, forvarsler i naturen og sivdnideapmi.

Seminarspråket er samisk, men simultantolkes til norsk. Seminaret er åpent for alle.

Påmelding innen 26. september. Påmeldingsavgift NOK 200 kr inkludert lunsj og kaffe begge dager. Følg denne linken for å påmelde deg: http://www.deltager.no/vuoinnalasvierut. Hvis du ikke har epost og datamaskin kan du påmelde deg ved å sende sms til 48126817. Skriv ditt navn og om du vil spise lunsj.

Seminaret arrangeres av koreograf og filmskaper Elle Sofe Henriksen i samarbeid med Samisk høgskole ved Lovisa Mienna Sjøberg. 

Tusen takk til Norsk kulturråd som har gitt økonomisk støtte og samarbeidspartnere Det samiske nasjonalteateret Beaivvas og Dansearena Nord.

Ved spm: kontakt ellesofe@gmail.com

Velkommen!