SáMOS konferanse "Unna olbmožiid dihtii"

Sametinget/SáMOS utviklingsprosjekt arrangerer konferanse sammen med Samisk høgskole for barnehageforskere, -pedagoger og andre fagpersoner 21.-23. mars. 2023 på Diehtosiida i Guovdageaidnu/Kautokeino.

Konferansens temaer er samisk og urfolkspedagogikk og didaktikk. På konferansen vil resultater og erfaringer fra SáMOS prosjektet bli presentert.

Konferansespråk:

Konferansespråkene er samisk, norsk, svensk og engelsk. Alle innlegg blir tolket via digital kanal mellom språkene. Vi oppfordrer alle til å ta med egen smartphone, pc eller nettbrett + øreplugger dersom du har behov for å følge med gjennom tolk. 

Nettdeltakelse:

Det er mulig å delta digitalt. Tolking fungerer også for digital deltakelse. Lenke til konferansen og tolking sendes på e-post til de som har meldt seg på digitalt.

Utstilling:

På konferansen vil det være mulig å sette opp informasjonmateriell som f.eks. standbord, poster og/eller rollup. Det er kostnadsfritt. Ta kontakt med Samisk høgskole dersom du ønsker å reservere plass.

Bespisning:

Lunsj alle dager og middag 22.3. er i kantina på Diehtosiida. Middag tirsdag 21.3. er i lávvu utenfor Thon hotell. Det anbefales å kle på varmt vintertøy. 

 

Govven Árvu.